Üdvözöljük honlapunkon!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy  takarékszövetkezetünk  olyan  megoldást  kínál ügyfeleinek, amely a lehető legnagyobb biztonság mellett, valóban az internet technológiájára alapulva, sokrétű  szolgáltatást  biztosít  ügyfelei  számára. A  rendszer  használatával  az  ügyfeleink a nap 24 órájában - az informatikai rendszer zárási periódusai kivételével - az interneten  keresztül  a  legtöbb böngésző   segítségével   kapcsolatba léphetnek  a  takarékszövetkezettel, kérhetnek információkat vagy kezdeményezhetnek átutalásokat.
További információkkal, ajánlatokkal várjuk kirendeltségeinkben!

Tájékoztatás InternetBank szoftver-szolgáltató váltásról (2016.12.08.)

Tájékoztató a számlaváltásról

Figyelemfelhívás mobiltelefonos csalással kapcsolatban!

H-PIF-I-33/2016 MNB Határozat

OBA ügyfélértesítő

Közlemény egyesülésről

Hirdetmény jegyzett tőke leszállításról

Panaszbejelentési hívószámváltozás!

Takarék Kombinált Betét változások
K3/A. Takarék Kombinált Betét (Ingatlan és harmónia)
K3/CA Takarék Bizalom Kombinált Betét
K4A Takarék Ingatlan Kombinált Betét
K4B Takarék Harmónia Kombinált Betét
K4/CA Takarék Bizalom Kombinált Betét

Figyelem felhívás!

Tájékoztatás Általános Szerződési Feltételek módosításáról 2016.07.01-től

Változás a fizetési megbízások teljesítésének rendjében 2016.05.02-től

OBA Tájékoztató betéteseknek

Tájékoztatás IG1 megszűnéséről

Tájékoztató SaxoBank ügyfeleknek
A hatályos üzletszabályzatot a Takarékbank honlapján érhetik el.

Kamatozó Kincstárjegy jegyzése 3 %-on

Hírdetmény jegyzett tőke leszállításról.

OBA Értesítés I
OBA Értesítés II

Hungária Értékpapír Zrt. Kártalanítás Igénybejelentő lap Pótlap
Buda Cash Kártalanítás Igénylőlap és útmutató Pótlap

Tájékoztató - Nem takarékszövetkezetek a bajba jutott bankok!

Tájékoztatás! Tényleges tulajdonosi nyilatkozat nélkül 2015-ben nem indíthatnak banki műveleteket a vállalatok!
FONTOS KÖZLEMÉNY!

TÉNYLEGES TULAJDONOSI NYILATKOZATOK MEGÚJÍTÁSA
Tájékoztató
Tényleges Tulajdonosi Nyilatkozat

21923-7/2014 MNB Határozat

Ügyféltájékoztató bankkártyához

Tájékoztató az ingyenes készpénzfelvételhez
Nyilatkozat az ingyenes készpénzfelvételhez
A Magyar Nemzeti Bank sajtóközleménye

TÁJÉKOZTATÓ - Új egészségügyi hozzájárulás (EHO) teher a kamatjövedelmekre!


T Á J É K O Z T A T Ó

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet elektronikus csatornán – sem e-mailben, sem telefonon, sem más elektronikus formában – nem kér ügyfeleitől személyes adatokat, nem kérik azok pontosítását, egyeztetését! Az adategyeztetések kizárólagos formája a kirendeltségi hálózatunkban személyesen történő egyeztetés.

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton is tájékoztatjuk, hogy a Takarékszövetkezet mint bankkártya forgalmazó a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. mint bankkártya kibocsátó, valamint a nemzetközi kártyatársaságok VISA ill. MASTERCARD sem e-mailben, sem telefonon nem kér bankkártya adatot (PIN kód, Kártyaszám, Lejárat) egyeztetés céljából. Kérjük, amennyiben ilyen megkeresés érkezik Önhöz, ne tegyen eleget a kérésnek és jelezze a megkeresést a számlavezető kirendeltségének.

Kevermes és Vidéke Takarékszövetkezet

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KEVERMES ÉS VIDÉKE

TAKARÉKSZÖVETKEZET

Magunkról


A Dél-keleti magyar-román határ közelében fekvő Kevermes és Vidéke Takarékszövetkezethez 13 kirendeltség tartozik. Ez a szám magasabb a hasonló jellegű és lakosú területeknél. Ennek az a magyarázata, hogy 1997-ben még "csak" 8 kirendeltsége volt, amiket folyamatosan növekvő gazdasági eredménnyel vezetett. Azonban az akkori szomszédos integráció, a területileg közvetlenül mellette levő Mezőkovácsháza és Vidéke Takarékszövetkezet és 5 fiókja beolvadásával kirendeltségei száma 13-ra emelkedett.

A cég profilja a pénzpiac, hitelek, kölcsönök nyújtása, illetve a betétek. Ez utóbbira jó példa a Matrac betétjegy. Az egyes kirendeltségek IPVPN vonalon állandó kapcsolatban állnak a kevermesi központtal, illetve egymással. Az itt dolgozó emberek rendkívül jól képzettek és rugalmasak, mind tagjai a "nagy család"-nak. A feladatuk megfelelő ellátáshoz különböző képzéseken vesznek részt, mert a takarékszövetkezeteknél folyamatosan változnak a munkahelyi eszközök. Nem olyan régen, nem sokkal, az új kirendeltségekkel való integráció után változott meg a számítógéppark. Előtte DOS alapú programok voltak jellemzőek mind a könyvelésben, mind a számlavezetésben és analóg telefonvonal volt a gépek közötti kapcsolat. Majd a számítógépek lecserélése következett korszerűbb típusokra. Utána vezették be a WINDOWS alapú programokat és az IPVPN vonalat.

A kisebb falvakban az egyetlen banki tevékenységet folytató szervezetek a takarékszövetkezetek. A falusi ember számára nyújtott pénzügyi szolgáltatásai mellett takarékszövetkezeteknek is meg kell felelniük a banki tevékenység végzéséhez szükséges feltételeknek.top